Futrole za mobitele pružaju zaštitu od oštećenja

Futrole za mobilne telefone odlična su zaštita kada ih držite u džepu ili torbi jer ih cijele prekrivaju, za razliku od mnogih maskica. Zbog toga, nemoguće je da se na vašem telefonu izgrebe ekran ili pak desi slično oštećenje dok ga držite u torbi ili džepu jakne. Kod odabira futrole za telefon ipak je važno da obratite pozornost na veličinu, kako bi vaš mobitel bez problema stao u nju.

Simpatičan dodatak za telefon

Još jedan od razloga zbog kojih je futrola za mobitel savršen mobilni dodatak za vas jest i mogućnost personalizacije koju ona nudi. Danas se mogu pronaći u nizu boja i motiva, pa svoj mobitel lako možete ukrasiti dok je istovremeno na sigurnom od oštećenja. 

Futrole za mobitel

Razni drugi dodatci za mobitel koji će ga štititi, poput popsocketa, uvijek su dobra ideja. Za samo nekoliko kuna, svoj telefon možete spasiti od štete koja bi mogla biti fatalna za njega ili pak vaš budžet, a sve to dok vaš mobitel izgleda moderno i lijepo!

Sigurnije držanje uz popsocket

Popsocket za mobitel je odličan dodatak za sve kojima on često ispada, jer dodatna površina za hvatanje smanjuje mogućnost da će vam iskliznuti iz ruku. Uz to, jednostavno se postavlja, a prema potrebi jednako lako ga možete i skinuti.

Popsocket za telefon također omogućava lakše postavljanje na komandnu ploču u automobilu, što je pogotovo važno ako mobitel koristite za navigaciju tijekom puta. Možete ga pronaći u trgovinama s mobilnim opremom Gizzmo.hr u raznim oblicima i dizajnima.