Pune baterije zahvaljujući power banku

Iako je tehnologija daleko napredovala i današnji mobiteli mogu daleko više od onog što su mogli prije nekoliko godina, povećanje kapaciteta baterija mobitela teško sustiže sve veći pritisak mogućnosti koje oni nude.

Upravo radi toga, power bank je postao gotovo neophodan dio naše svakodnevice, koji često nosimo sa sobom, kako na put tako i na posao ili u školu, za svaki slučaj. Zato je on i odličan poklon, bilo da tražite korisnu spravicu kao dar za rođendan ili pak želite svojim poslovnim partnerima pokloniti kvalitetan, koristan i vrijedan promotivni poklon.

Kako odabrati power bank

Najvažniji podatak o kojemu bi trebao ovisiti vaš izbor je njegov kapacitet – odnosno broj potpunog punjenja mobitela (ili drugog uređaja koji punite) koji možete ostvariti s jednim njegovim punjenjem. Prosječna baterija mobitela danas ima oko 2500 mAh, što znači da bi odabrani power bank trebao imati barem toliki kapacitet za jedno punjenje do 100%.

Ipak, bolje je uložiti u nešto jači model, pogotovo ako ga planirate koristiti na putu, kako biste rjeđe morali brinuti o njegovom punjenju, ali i kako bi vam omogućio više korištenja između punjenja. Također, većina modela dolazi samo s klasičnim USB priključkom na koji možete priključiti bilo koji kabel s odgovarajućim konektorom, no neki modeli dolaze s integriranim kabelom za punjenje. Iako za power bank s utorom uvijek sa sobom morate imati i kabel, moći ćete ga bez problema nastaviti koristiti i ako promijenite mobitel, dok za one s integriranim kabelom morate dodatno nabavljati adaptere.

Čitajte i sljedeći članak: Kupite kvalitetan monitor za kompjuter

Kada je riječ o ključnim parametrima da se kupi monitor za kompjuter, tada je veličina, odnosno njegova dijagonala vrlo bitan parametar prilikom izbora. Danas prevladava mišljenje koje kaže što je veći zaslon monitora, to je on bolji te će vam bolje služiti.

Savršen poklon za svakog korisnika mobitela

Power bank je odličan poklon za svakog korisnika mobitela, jer će mu prije ili kasnije zatrebati. Ako niste ljubitelj običnih poklona, ovaj dodatak za mobitel vam daje savršenu priliku da stvorite unikatan poklon.

Osim što možete birati zbilja širok asortiman oblika i boja koji se nude na internetu, želite li napraviti nešto svoje i osobno, power bank također možete ukrasiti i tiskom po vlastitoj želji. Tako na njega možete otisnuti posvetu, šalu, ime ili pak logo vaše tvrtke, što će ga učiniti još posebnijim poklonom – bilo da se radi o nekoj posebnoj privatnoj prilici ili pak promotivnom poklonu u poslovne svrhe.