Hrvatski hosting – super rješenje za vaše projekte

Ako ste već vlasnik osobnog bloga, web stranice, web trgovine ili to tek namjeravate postati, jedan od prvih koraka koji ćete morati poduzeti je odabir hostinga, odnosno hosting davatelja usluga. Hosting vam je potreban za smještaj vaših web projekata te za njihovu dostupnost te plasiranje i predstavljanje publici.
Prilikom odabira hosting usluga možete se odlučiti za hrvatski hosting ili pak za neku od stranih tvrtki. No, moramo napomenuti da su korisnici koji koriste hrvatski hosting izuzetno zadovoljni kvalitetom te savršenom i besprijekornom uslugom domaćih hosting davatelja usluga pa svakako razmislite o tome da za svoje web projekte ipak zakupite neki domaći hosting.

Zašto odabrati hrvatski hosting?

Prema statistikama hrvatski hosting je u jednakoj mjeri kvalitetan kao i strani i hrvatski hosting paketi apsolutno, u svakom pogledu mogu parirati onima koje u ponudi imaju strani hosting provajderi. To je samo jedan od razloga zašto bi svoje povjerenje trebali ukazati domaćim hosting tvrtkama, a kod nas ih ima sasvim dovoljno, što vam daje mogućnost da odaberete neku koja nudi baš one hosting pakete koji će zadovoljiti vaše potrebe.

Nadalje, hrvatski davatelji hosting usluga, osim iznajmljivanja hostinga nude i razne druge usluge koje su potrebne svakome tko namjerava pokrenuti blog ili web stranicu. One uključuju registraciju domene, izdavanje certifikata, uslugu izrade web stranica, preseljenje vaših već postojećih stranica te korisničku podršku.

Hrvatski hosting i korisnička podrška

Prema nekim istraživanjima, korisnička podrška je od iznimne važnosti većini korisnika, i ona je uz cijenu jedan od primarnih uvjeta prema kojemu se biraju hosting provajderi. Hrvatski hosting davatelji usluga imaju izuzetno kvalitetnu, brzu i pouzdanu podršku za korisnike i to je jedan od razloga zašto se veliki broj klijenata za smještaj i održavanje svojih web projekata odlučuje upravo za hrvatski hosting.

Trebate li bilo kakav savjet ili pomoć, korisničkoj službi većine hrvatskih davatelja usluga moći ćete se obratiti u bilo koje doba dana, a neki nude čak i uslugu 24 h na dan, 7 dana u tjednu. Sjajno, zar ne? Još jedna velika prednost je komunikacija na našem jeziku. Za korištenje usluga stranih hosting provajdera morati prilično dobro baratati engleskim ili nekim drugim jezikom, kako bi im se mogli obratiti i sporazumjeti se oko svojih potreba ili eventualnih problema.

Hrvatski hosting je nedvojbeno vrlo dobar odabir. Potvrda kvalitete koju nudi domaći hosting je i činjenica da je veliki broj, kako domaćih, tako i stranih klijenata svoje povjerenje ukazao baš hrvatskim hosting tvrtkama.