Lexmark toneri osiguravaju kvalitetno i ekološko printanje

Danas rijetko koje kućanstvo nema printer, dok je za tvrtke poslovanje bez njega gotovo pa nemoguća misija. Upravo je zbog toga veoma važno odabrati printer koji ispisuje brzo i kvalitetno, no uz to također koristi tintu ili toner visoke kvalitete. 

Lexmark toneri odličan su odabir za vaš Lexmark printer, koji garantiraju savršen ispis svaki put. Možete ih pronaći u specijaliziranim trgovinama koje prodaju isključivo robu ovog proizvođača, ali i u informatičkim trgovinama koje prodaje proizvode različitih proizvođača.

Brže, jednostavnije, bolje printanje

Iako postoji mnogo različitih vrsta printera, dvije su glavne vrste koje danas dominiraju tržištem:

  • Inkjet 
  • Laserski 

Ipak, Lexmark laserski printer uvjerljivo su najbolji odabir za potrebe ispisa. Osim što su laserski pisači koji koriste Lexmark toner u pravilu brži od inkjet printera koji koriste tintu, Lexmark toner također je bolji odabir i jer omogućuje izdržljiviji ispis.

Koji mi je Lexmark toner potreban?
Lexmark toner 71B20K0

Dokumenti isprintani tintom često mogu izblijediti na suncu ili se pak „razliti“ po papiru kada dođu u doticaj s tekućinom, no s Lexmark tonerom ne morate brinuti o tome, jer uz njega blijeđenja i razlijevanja nema!

Originalni toner je uvijek bolja opcija

Zamjenski toneri za printere postoje gotovo otkad postoje i printeri. Ipak, iako je tržište danas nešto više regulirano nego prije, zamjenski toneri i dalje mogu predstavljati opasnost za vaš uređaj. Upravo radi toga, Lexmark toner najbolji je odabir za vaš Lexmark uređaj.

Kako zamijeniti Lexmark toner u Lexmark MS810 pisaču

Osim što garantira najbolji omjer cijene i kvalitete te visoku kvalitetu, svaki ima i određen broj stranica koji može ispisati jednim punjenjem. No, taj broj može biti malo veći ili manji s obzirom na tip dokumenta koji ispisujete, gustoću i boju teksta ili slika i slično.

Razmišljajmo zeleno pri korištenju printera

Jedna od najvećih mana modernih printera jest način na koji se oni pune – iako se medij za ispis (poput tinte ili originalni toner za laser) prije unosio direktno u printer, danas on dolazi u posebnim plastičnim ulošcima koji se umeću u printer. Ulošci se nakon pražnjenja mogu baciti u smeće, jer više nisu potrebni, čime se pridonosi stvaranju ogromnih količina plastičnog smeća.

Ipak, koristite li Lexmark toner, onda će vas sigurno obradovati kako Lexmark ima poseban program za prikupljanje i recikliranje uložaka, koji se ponovno pune i koriste ili pak recikliraju. Time se značajno smanjuje negativan utjecaj na okoliš i smanjuje količina smeća koja bi se inače stvarala.